2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Csirke karfiol

A karfiolt kis rózsákra darabolva, vagy ha kalarábéval készítjük, azokat kocka, vagy tetszés szerinti darabokra vágva egy földarabolt csirkével együtt sósvízben puhára fõzünk.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Készítünk besamelt 4-5 deka vaj s a szükséges lisztbõl, finomra vágott kevés zöld petrezselyemmel, felöntjük a leszûrt lével, amelyben a csirke fõtt, s ha már a rántással jól elforrt s mártás sûrûségû lett, beletesszük a csirkét és karfiolt, vagy kalarábét. Ízlés szerint még sózzuk s 2-3 kanál tejfellel is még felfõzve, mély tálba tálaljuk.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!