Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Utána õrölt fekete borssal és csípõs paprikával bedörzsöljük, betekerjük a húsokat a vékony szelet szalonnákba. Két-három óráig nem légmentesen lezárt edénybe újra állni hagyjuk, majd parázs felett, rostlapon lassan süssük, hogy ne csak a szalonna süljön meg, hanem a mell belseje is, és hogy a szalonna zsírja átjárja a mellett.
Sütés közben néha olíva olajjal átkenjük.
Köretnek kiválóan alkalmas a rostlapon sült, vékony szeletekre vágott zöldségek: paradicsom, paprika, padlizsán cukkini (melyeket sütés közben morzsolt bazsalikommal szórunk meg). Tálalás elõtt csípõs barbecue-szósszal kenjük be a húsokat.
Kovászos uborkát, vagy káposztasalátát kínáljunk hozzá.
Jó étvágyat kívánunk!