2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Fekete erdö kávé

Hozzávalók: 2 szem cseresznye, 4 cl cseresznye pálinka, 1-2 kanál égetett cukor(karamell), 1,5 dl jó erös fekete kávé, tejszínhab és csoki forgács a díszítéshez.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A 2 cseresznyeszemet leöntjük a cseresznye pálinkával,hozzáadjuk az 1-2 kanál karamelt (ízlés szerint),és az egészet felöntjük a fekete kávéval.tejszinhabbal és csokireszelékkel díszítjük.

Kellemes kávézást!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!