2024.04.18. - Andrea, Ilma

Grillezett pisztráng

Hozzávalók: 2 pisztráng, 1 csokor petrezselyem, 1 citrom, olívaolaj, só, frissen tört fekete bors.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A halakat megtisztítjuk, megmossuk, szárazra töröljük. Éles késsel mindkét felüket beirdaljuk (a vágások úgy 8 mm-1 cm-enként legyenek egymástól, 5 mm mélyen). Olívaolajjal megkenjük a pisztrángokat, meghintjük durva szemû tengeri sóval és frissen õrölt feket borssal.

Belsejükbe petrezselymet és citromkarikákat dugunk. Parázsló faszén felett megsütjük, oldalanként kb 6-8 perc alatt.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!