2024.04.20. - Tivadar

Fogyis Zellerleves

Hozzávalók: 1 db nagy zellergumó, 1 kis fej vöröshagyma, 1 szál sárgarépa, 1 szál petrezselyemgyökér, 2 húsleveskocka, késhegynyi õrölt fehér bors, 1 evõkanál étolaj, késhegynyi morzsolt tárkony, 1 mokkáskanál bazsalikom, petrezselyemzöld.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Vágd a hagymát nagyon apróra és dinszteld meg az olajon. Add hozzá a felkockázott zellert, sárgarépát, petrezselyemgyökeret és rövid ideig párold. Ízesítsd a fûszerekkel, adj hozzá másfél liter vizet és tedd bele a leveskockát. Fõzd addig, amíg a zöldségek megpuhulnak.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!