Hozzávalók: fél csomag durumtészta (tollhegy/ masni/ szarvacska/kagyló), fél doboz fagyasztott spenót, 1dl másfeles tej, fokhagyma ízlés szerint, 1 evõkanál étkezési keményítõ, ételízesítõ, 5 dkg óvári, mozzarella vagy edami sajt;
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Elkészítése:
A tésztát kifõzöm, leszûröm. A spenótot kevés vízzel felolvasztom, ízesítem. Mikor már felolvadt, hozzáteszem a tejben csomómentesre kevert keményítõt és besûrítem. A tésztát összekeverjük a spenóttal, reszelt vagy darabolt sajttal nagyon melegen tálaljuk.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!