Hozzávalók: 30 dkg tarkabab, 15 dkg porcukor, 1 tojássárgája, 3 dkg dió, 1 dkg kakaó, 1 dl tej, 3 dl tejszín.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A puhára fõtt babot szitán áttöröm. Beleteszem a tojássárgáját, porcukrot, a darált diót, a kakaót, a tejet és jól összekeverem. A tejszínt kemény habbá verem, majd hozzákeverem a babmasszához. A krémet poharakba teszem és a tetejét csokireszelékkel, gyümölccsel stb. díszítem.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!