Hozzávalók: 1 üveg kagyló, 1 ek zöldbors (konzerv), 1 pohár tejföl, 2 ek liszt, 2 deci tej, 5 dkg vaj, fél csokor vágott petrezselyemzöld, 1 csomag spagetti, só, bors.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A vajat megolvasztom, kissé megpirítom rajta a lisztet, majd felöntöm a tejjel. belekeverem a tejfölt, a vágott petrezselyemzöldet, a kissé összevagdalt zöldborsót, sózom, borsozom, majd beleteszem a leszûrt kagylókonzervet. 4-5 percig rotyogtatom.
A spagettit sós vízben fogkeményre (al dente) fõzöm. Leszûröm és lecsepegtetem, tálra teszem és leöntöm a kagylós raguval.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!