Saját fagyasztású, vagy a szupermarket mirelitpultjáról választott fagyasztott eper, gurulós málna, szeder erdei gyümölcs kerül jégkocka gyanánt az italba. Mire a "jég" áthûti az italt, saját maga is kellõen felissza a levet és kellemesen pikáns módon gurulhat le a gyomrunkba.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A módszert tökéletesre fejlesztettem, ami körülbelül a következõképpen néz ki:
Lefagyasztok pár tetszetõs üveg salátástálat, pár kiskanalat, illetve stampedliket (ez utóbbit az öcsémtõl tanultam ). Mikor a vendéget kínálom, akkor csak keveset teszek ki a gyümölcsbõl, hiszen megolvadva már nem olyan értékes, bár a gyerekeknek tetszik. Újabb kínáláskor, vagy újabb vendég érkezésekor további tételeket veszek elõ.
Hûsítõ pillanatokat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!