Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Az elõzõ este beáztatott babot feltesszük fõni, másfélszer annyi vízben. Beletesszük a kockára vágott zellert és a zöldjét, az ízesítõket, és kb. fél órán át fõzzük lassú tûzön. Ha a zellert nem kívánjuk elfogyasztani, akkor kettõbe vágva is beletehetjük, majd kivehetjük, amint puhára fõtt. Lehûtve majonézzel kellemes zellersalátát készíthetünk belõle. Ha a bab már megfõtt (de nem túl puhára), beleszórjuk a tésztát és továbbfõzzük. Eközben rántást készítünk, felengedjük és a levesbe keverjük. Az egészet összefõzzük, majd állni hagyjuk, amíg a tészta megdagad. Tejföllel tálaljuk.