Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A tököt megtisztítjuk, magvas belsejét kivájjuk. A sárgarépát megtisztítjuk, felkockázzuk és kb. másfél liter vízben odatesszük fõni, a tökkel együtt. Beletesszük az ízesítõket, a kapor kivételével. Közben tejfölt kikeverjük a liszttel és kevés vízzel felengedjük. Ahogy a zöldségek megfõttek, a habarást belekeverjük, átforraljuk és összeturmixoljuk. Apróra vágjuk a kaprot, a vajon kicsit megpirítjuk, majd az egészet a levesbe keverjük és még 1-2 percig fõzzük. A kenyér vagy zsemlekockákat a vajon jól megpirítjuk, és a tányérokba szervírozott levesre szórjuk. Azonnal fogyasztjuk.