2024.04.19. - Emma

Édes-savanyú gyömbérmártás

Hozzávalók: 1,5 dl tejföl, 5 evõkanál sárgabarack lekvár, 1 citrom leve és reszelt héja, 2 teáskanál gyömbérgyökér, 1 vanília rúd kikapart velõje, 3 cl fehér portói bor, só, õrölt fehérbors, 1 teáskanál szõlõcukor, 2 evõkanál tejszín habbá verve;
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítése:

Az összes hozzávalót alaposan elkeverjük, végül hozzáadjuk a felvert tejszínt is. Jó kísérõje a különbözõ nyers zöldségeknek, fondünek, valamint a rák- és kagylóételeknek;
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!