Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A kucsmagombát 2 órára hideg vízben áztatjuk. Az áztatóvizet leöntjük és egy szûrõpapíron átszûrjük, hogy minden szennyezõdéstõl mentes legyen. A gombákat negyedekre vagy félbe vágjuk, és a leszûrt áztató vízben 20 perc alatt puhára fõzzük. A finomra vágott salottahagymát vajban üvegesre pároljuk. Felöntjük a sherryvel és a gombalével, átpasszírozzuk, és erõsen beforraljuk. Hozzáadjuk a kucsmagombát és a tejszínt. A mártást krémszerûre fõzzük. Egy csipet sóval, borssal és cayenne-i borssal ízesítjük. A kucsmagombamártást tésztafélékhez, zöldséges húsételekhez tálaljuk.