Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Az õzcombot besózzuk és vajjal sütõben megsütjük. Ebbõl szép, szabályos szeleteket vágunk, a többit (kb. a felét) finom lyukú darálón ledaráljuk. Vajas mártást készítünk, belekeverjük a darált húst, reszelt citromhéjjal, szerecsendió-virággal, sáfránnyal ízesítjük, végül hozzákeverjük a tojásokat, tojássárgákat. Egy megfelelõ formát vajjal kikenünk, és a combszeletek egy részével kirakjuk. Erre tesszük a sûrûre befõzött vagdalt húst és vízgõzben készre pároljuk. Egy tálra kiborítjuk, körberakjuk a megmaradt õz-szeletkékkel és kaprimártással (lásd mártások) körülöntjük.