2024.04.23. - Béla

Spagetti carbonara

A tésztát fõzd ki. Közben a gépsonkát vágd keskeny csíkokra és készítsd el a sajtmártást. A felolvasztott margarinnal csinálj világos rántást, majd a tûzrõl levéve lassan öntsd fel a forró tejjel, s keverd simára.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Sózd, tegyél bele õrölt szerecsendiót, majd a tûzre visszatéve lassan fõzd, amíg be nem sûrûsödik. Közben add hozzá a reszelt sajtot és a sonkát is. Amikor kész, a mártást öntsd a forró tésztára és jól keverd össze.

Hozzávalók:
40 dkg spagettitészta
25 dkg gépsonka
4 dl tej
2 púpozott evõkanál liszt
4 dkg margarin
5 dkg parmezánsajt
szerecsendió


Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!