Hozzávalók: 2-3 alma, 2-3 fej vöröshagyma, 1 májkrém konzerv, 1 mokkáskanál olaj, só, õrölt bors.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Olajon megfuttatom a karikára vágott hagymát, hozzáadom a meghámozott, apró kockákra vágott almát, fedõ alatt addig párolom, míg szétfõ. A májkrémet elkeverem fél deci vízzel, az almára öntöm.
Sóval, borssal ízesítem, s már kész is. Szárazabb (fõtt) húsokhoz szaftként adható, de pirítósra is kenhetõ.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!