2024.04.19. - Emma

Fettucine kagylóval

Hozzávalók: fél kg széles szalagtészta, 1 kanál extra vergine olaj, 4 ek vaj, 3 gerezd fokhagyma, 30 dkg csiperke, 1 csomó petrezselyemzöld, fél kg konzerv kagyló, só, bors.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A vajat megolvasztom, majd megforgatom rajta az apróra vágott fokhagymnát, a felszeletelt gombnát és kb 10 perc után az apróra vágott petrezselymet is. Még 5 percet párolom, majd hozzáadom a lecsepegtetett kagylókonzervet. Ezzel már csak mintegy 2 percig forralom, sózom, borsozom és a lecsepegtetett tásztába keverem.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!