2024.04.19. - Emma

Dalmát máj

Hozzávalók: fél kg máj, fél liter tej, 15 gerezd fokhagyma, olaj, só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A májat vékony szeletekre szelem, majd egy éjszakára hideg fokhagymás tejbe áztatom. Másnap leitatom róla a tejet és felületét olajjal beecsetelve rostélyon mindkét oldalát megsütöm. Csak a tálon sózom és megszórom apróra vágott fokhagymával.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!