Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Négy megmosott tojást jó keményre megfõzünk. Meghámozzuk, és az egyik végét óvatosan felvágva, egy mokkáskanállal kikanalazzuk belõle a fõtt tojássárgákat. Ezt összekeverjük a májkrémmel, a reszelt vöröshagymával, a fokhagymával, a sóval, a borssal és a mustárral. A krémet, illetve annak egy részét beletömjük a tojásfehérjébe. A maradék tölteléket összekeverjük a nyers, felvert, ötödik tojással. A réteslapokat szétszedjük. A fûszeres-tojásos krémmel bekenjük a lapok teljes felületét és elosztjuk rajta a reszelt sajtot. Mindegyik lapra ráteszünk egy megtöltött tojást és úgy csomagoljuk be, hogy az ne essen szét. Egy-egy csomagocskát óvatosan beleeresztünk a 170 fokos forró olajba és 2-3 perc alatt pirosra sütjük. A hõ hatására a tésztalapokon lévõ tojásos sajt az egészet összefogja! Óvatosan lecsöpögtetjük és papírra tesszük, hogy az a fölösleges olajat felszívja. Salátával
tálaljuk ezt a különleges ételt. Kissé bonyolultan készíthetõ.