Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A csirkeszárnyakat kettévágjuk, a szárnyvégeket levágjuk, és leveshez késõbb felhasználjuk. A húsdarabokat megsózzuk és 15 percre félretesszük. A gombát megtisztítjuk, és a sonkával, valamint a megmosott petrezselyemzölddel együtt ledaráljuk, vagy nagyon apróra daraboljuk. A tojást gyengén felverjük, hozzáöntjük a sört, megsózzuk, megborsozzuk, és belekeverjük a megtisztított és szétzúzott fokhagymát. Annyi lisztet keverünk hozzá, hogy a szokásosnál kissé sûrûbb palacsintatészta massza legyen belõle. A szárnyakat elõször lisztben, majd a tésztában megforgatjuk, és a 170 fokos olajba téve 6-8 perc alatt szép pirosra megsütjük. Salátával és párolt rizzsel vagy rizibizivel tálaljuk. Nagyon egyszerûen és gyorsan készíthetõ.