2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Csirkehússaláta szõlõvel (francia)

Hozzávalók: 50 dkg sült csirkehús, 25 dkg feketeszõlõ, 40 dkg burgonya, 6 szál újhagyma, 5 dkg mazsola, 1 nagy alma, 1,5 dl majonéz, só, törött bors.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A burgonyát sós vízben megfõzzük, meghámozzuk, s még langyosan kockákra vágjuk. Hozzáadjuk a feldarabolt, hideg csirkehúst, a hagymakarikákat, a meghámozott és kockákra vágott almát, a mazsolát, a fele mennyiségû szõlõszemet, megsózzuk, megborsozzuk, és összekeverjük. Leöntjük a majonézzel, óvatosan megforgatjuk. A maradék szõlõszemekkel díszítjük. Fogyasztás elõtt 30 percre a hûtõszekrénybe tesszük.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!