Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A krumplit egyforma kis kockákra vágjuk. Lábosban felforrósítjuk az olajat, rátesszük a megtisztított és fokhagymaprésen összezúzott (vagy lereszelt) vöröshagymát, majd kis lángon egy percig kevergetve pirítjuk. Ezután hozzáadjuk a finomra vágott zellerlevél felét (vagy a megreszelt zellert) és a paradicsompürét, ezt követoen tovább pirítjuk egy percig. A krumplit rátéve további néhány percig pirítjuk, végül annyi vízzel öntjük fel, amennyi szuken ellepi. Beszórjuk a vegetát és a borsot, majd pedig lefedjük és megfozzük. Közben a lisztet a tejföllel és 2 evokanál krumplifozovízzel simára keverjük, és a már megfott krumpliba beleöntjük. Folytonos keverés közben jól kiforraljuk, végül ízlés szerint megsózzuk és kis cukorral ízesítjük. A tuzrol lehúzva belekeverjük a megmaradt és nagyon finomra vágott zellerlevelet (vagy a petrezselyemzöldet), és befedve 10 percig saját gozében hagyjuk állni, csak azután tálaljuk.