2024.04.24. - György

Sárgarépa golyó

Hozzávalók: 1 kg sárgarépa, 30 dkg porcukor, 1 db citrom, 15 dkg dió, kókuszreszelék vagy cukrozott kakaópor;
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítése: Az 1 kg sárgarépát 30 dkg porcukorral, 1 db citrom reszelt héjával, annyi vízben, hogy éppen ellepje, sûrû péppé fõzzük. Ha kihült hozzáadjuk az 1 citrom levét, 15 dkg darált diót. Golyókat formálunk belõle és tetszés szerint megforgatjuk, kókuszreszelékben, darált dióban, dejóban, vagy cukrozott kakaóporban. /kb 60 db lesz belõle/
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!