2024.04.19. - Emma

Örmény zöldség

Elkészítése: 80 dkg burgonya, 40 dkg padlizsán, 30 dkg paradicsom, 2 zöldpaprika, 1 kis fej hagyma, 10 dkg vaj, petrezselyem, kapor, só;
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Hozzávalók: A meghámozott krumplit, a megtisztított padlizsánt és a hagymát kockázd fel, s vajon kissé pirítsd meg. Add hozzá a darabokra vágott zöldpaprikát, sózd, önts alá kevés vizet, és párold meg. Amikor már majdnem puha, add hozzá a felkockázott paradicsomot. A tálalásnál apróra vágott kaporral és petrezselyemmel hintsd meg.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!