2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Borsodi palacsinta halom

Hozzavalok: 10-12 db palacsinta, 1 pupozott ek. kakaopor, 10-10 dkg daralt dio es baracklekvar, 2 alma, 4 tojasfeherje, 4 ek. porcukor, 1 kk. rum, 1 ek. malnaszorp, 1 mk. orolt fahej;
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítése:

A palacsintakat ujjnyi szeles csikokra vagjuk, es a kakaoval, a dioval, a baracklekvarral, es a rummal osszekeverjuk. Kivajazott tuzallo talba halmozzuk, es a megtisztitott almaszeleteket a tetejere fektetjuk. Fahejjal megszorjuk, majd a forro sutoben megsutjuk. Vegul a habba vert, malnaszorppel izesitett tojasfeherjevel bevonjuk. A sutobe visszatoljuk, de mar inkabb csak szaritjuk, mint sutjuk.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!