Hozzávalók: 2 kacsamell, só, szárnyas fûszerkeverék, 3 deci kacsazsír.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A kacsamelleket bõrös oldalával deszkára fektetem, megsózom, majd megszórom a fûszerkeverékkel. Bõrös oldalával felfelé tepsibe teszem a melleket, majd aláöntök egy deciliternyi vizet. Ráöntöm a zsírt, lefedem alufóliával és betolom a 200 fokos sütõbe. Fél óra múlva leveszem a fóliát és többször locsolgatva szép pirosra sütöm.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!