Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Csésze alakú egy vagy kétszemélyes fém vagy hõálló üveg pudingformát vagy több adag esetén özgerincformát alaposan kivajazunk, liszttel meghintjük, majd kétharmadáig töltjük hússal. Nagyobb edénybe, hideg vízbe állítjuk, és letakarva lassú tûzön megfõzzük. Amikor elkészült, kiborítjuk, és több adag esetén vigyázva fölszeleteljük. Ha a masszával töltött formát nem állítjuk vízbe, hanem elõmelegített sütõben megsütjük, húsfelfujtat kapunk.
A leírtak alapján készíthetünk máj-, tojás-,sajt-,zöldség-,halpudingot, illetve felfujtat. Formálhatunk a fenti keverékekbõl 8-10 cm hosszú, 2 cm vastag hengereket ,és lapos pogácsákat is, amelyeket zsemlemorzsába forgatva bõ olajban sütünk ki. Ebédre vagy vacsorára készíthetjük, ízlés szerinti (sajt-, uborka-, paradicsom-,sóska-,gyümölcs-,kapor-, torma-stb.) mártással körülöntve, fél adag petrezselymes burgonyával, burgonyapürével kiegészítve.