2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Csevap (szerb étel)

Hozzávalók: 1 kg darált birkahús, 1,5 dl olaj, néhány rozmaringlevél, õrölt feketebors, só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A húst kétszer ledarálom, átgyúrom a fûszerekkel, majd újjnyi kolbászkákat formálok belõle. Faparázs felett pirosra sütöm õket. Apróra vágott hagymával, paprikacsíkokkal és paradicsommal tálalom.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!