2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Olivabogyós oregánós spagetti

Hozzávalók: 40 dkg spagetti, 20 dkg paradicsompüré, 20 dkg tonhal (olajos), 1 gerezd fokhagyma, 2 ek oregánó (szárított), 1/2 ek peperoncino paprika, 1 ek extra szûz olíva olaj.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Egy lábasban rakjunk fel vizet forrni. Amikor a víz forr, tegyünk bele sót, majd rakjuk bele a spagettit. Tegyük a tonhalat az olajjal (vagy olajával) egy serpenyõbe és pirítsuk meg egy fokhagymával és egy kis peperoncino paprikával együtt. Tegyük hozzá a paradicsomot és egy kevés sót. Tegyünk még hozzá egy kis maroknyi oregánót és keverjük össze.
Szûrjük le a tésztát és keverjük össze a szósszal. Reszelt parmezánnal, melegen tálaljuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!