Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A levétõl leszûrt marinált paradicsompaprikát ugyancsak metéltre, a megmosott és letörölgetett paradicsomokat pedig kis kockákra vágom. A zöldhagymát tisztítás után vékonyra karikázom (zöldjével együtt) és megsózom.
A tejfölt és a juhtúrót simára keverem, ízesítem a paprika-lével, a cukorral, a sóval, az õrölt fehér borssal. Hidegre teszem. A tojásokat közben keményre fõzöm, és meghámozva nyolcadokba vágom. Salátástálba teszem az összes hozzávalót, rálocsolom a hideg mártást és visszateszem a hûtõszekrénybe 1-2 órára. Közvetlenül tálalás elõtt hozzákeverem a megmosott, leszárított és kézzel kis darabkákra tépett salátát.
Azonnal kínálom, nehogy a fejes saláta összeessen.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!