2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Ananászos nyúlcomb mikrohullámon

Hozzávalók: 4db nyúl elsõ combja, 1 kávéskanál só, 1 kávéskanál pirospaprika, 1 mokkáskanál bors, 3 evõkanál kókuszreszelék, 4 evõkanál liszt, 1 doboz ananász karika, 2 db banán;
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

A kókuszreszeléket, lisztet, sót, pirospaprikát összekeverjük és ebben megforgatjuk a nyúlcombokat és porcelán vagy jénai tányérra rakjuk. Az ananász levét lecsorgatjuk és a kókuszos keverékben ezt is megforgatjuk és a combok tetején szépen elrendezzük. A banánt ujjnyi karikákra vágjuk és ezt is megforgatjuk a kókuszos keverékben, az ananász tetején szépen elrendezzük. Folpack fóliával befedjük úgy, hogy a tányér alá hajtjuk a széleit. 650W-on a mikroban 17 percig sütjük. Párolt rizst adunk mellé.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!