A majonézmártásba mustárt, törött borsot, finomra vágott ecetes uborkát, vöröshagymát, kapribogyót, petrezselyemzöldet és tárkonylevelet keverünk és egy kevés tejszínnel hígítjuk.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Hozzávalók:
3 db tojássárga
5 dl olaj
3 dkg mustár
8 dkg kapribogyó
1 csomó metélohagyma
5 dkg vöröshagyma
1 csomó petrezselyemzöld
3 dkg tárkonylevél
0,5 dkg törött bors
10 dkg ecetes uborka
2 dl tejszín
2 dkg só
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!