2024.04.19. - Emma

Áfonya konyakban

Hozzávalók: fél kg áfonya, fél kg cukor, 2,5 dkg cukrozott narancshéj, 2,5 dkg cukrozott citromhéj, 1,5 dl konyak.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Az áfonyát kiválogatom, mosom és szitán lecsepegtetem. Egy fazékba teszem az áfonyát és a cukrot és felforralom. A vukrozott gyümölcshéjakat apróra vágom és hozzáadom. Összesen 15 percig fõzöm és hûlni hagyom. Csak ekkor keverem bele a konyakot. Üvegekbe töltöm és jól lezárom. Palacsintához, fagyihoz, tejberizshez, gyümölcsös túróhoz kiváló.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!