2024.04.18. - Andrea, Ilma

Nyúl Sztroganoff módra

Hozzávalók: 4 db nyúl hátsó combja, 1 fej vöröshagyma összevágva, 25 dkg gomba összevágva, 5 dkg vaj, 2 kávéskanál mustár, 2 dl tejszín, só, bors;
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

A hagymát és a gombát a vaj felében megpároljuk, fûszerezzük és beletesszük a mustárt. A nyúlcombokat vékony csíkokra szeleteljük és a vaj másik felében megpirítjuk, majd kevés vízzel puhára fõzzük. A húst hozzáöntjük a gombához és ráöntjük a tejszint és forrásig hevítjük. Zsemlegombóc vagy csõtészta illik mellé.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!