2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Spenótos masnitészta

Hozzávalók: só, bors, 10 dkg mozarella sajt, 2 dl tejszín, 3 gerezd fokhagyma, 4-5 dkg vaj, 1 kg spenót, 40 dkg masnitészta.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A megmosott spenótot bekeverjük a finomra nyomott fokhagymával. Egy edényben vajon megpároljuk õket, amikor a spenót összeesik,felengedjük tejszínnel, majd só és bors. A tésztát ezalatt felrakjuk fõni enyhén sós vízben. Miután mindkettõ kész van összekeverjük õket és mozarella sajttal a tetején tálaljuk.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!