Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Annyi vizet használj hozzá, amennyit felvesz. Ha megsózod az se nagy baj.A masszát forróvízbe szaggatjuk, s addig fõzzük, amíg a galuskák a víz színére nem kerülnek.A szalonnát apró kockára vágjuk (a császárszalonnát lehet cm-es darabokra is). A szalonnát halványra, zsírjára olvasztjuk, majd a pörcöt leszûrjük.A galuskatésztát egy lapos tûzálló edényben a szalonnazsírban átforgatjuk, majd belekeverjük a juhtúrót, a sajtot és kis tejet,és azzal is átforgatjuk.Betesszük a sütõbe, és elõmelegített sütõben közepes hõfokon 15 percig pirítjuk. 10 perc után a megszórjuk a vegyes szalonnapörccel. Eképpen rózsásra pirítjuk. Adagoláskor ne túrd össze, mert így szép. A tejföllel meglocsolva tálaljuk.