2024.04.18. - Andrea, Ilma

Hamis gulyás leves

Hozzávalók:
1 nagy hagyma, pirospaprika, zsir, 0.50 dkg krumpli, 2-3 sárgarépa, 2 fehérrépa, zeller,1-2 gerezd fokhagyma, örölt kömény, gulyáskrém , tojás,
liszt;
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

Az apróra vágott hagymát megpároljuk,megszórjuk pirospaprikával,felengedjük vizzel.Izesitjük zúzott fokhagymával,örölt köménnyel.Belerakjuk az apróra vágott krumplit,az apróra vágott zöldséget,felengedjük még a kellõ mennyiségû vizzel.Gulyáskrémmel,és ha kell sóval ízesitjûk.Ha a zöldség,és a krumpli megpuhult,a tojásból lisztbõl nokedli tésztát keverünk,és beleszaggatjuk a levesbe.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!