2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Banános Valentin tallér

Hozzávalók: 2 közepes banán, 1 csésze barnarizs liszt, 1 tk sütõpor, 2 ek agavészirup, 1 ek napraforgóolaj (hidegen sajtolt), ½ ek fahéj.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A banánt pürézzük, majd átöntjük egy üvegtálba. Hozzáadjuk az olajat és a szirupot, elkeverjük. A lisztet, sütõport és fahéjt elkeverjük, majd hozzászórjuk a püréhez.

Egy lapos fakanállal (vagy a kezünkkel) eldolgozzuk. Kis gombócokat formálunk, amiket a két tenyerünk között lapos koronggá nyomunk. Nem tapadós vagy sütõpapírral kibélelt tepsiben kb 15 percig 200 fokon szép barnára sütjük, majd rácson hûlni hagyjuk.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!