Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Közben áztassuk be a szárított gombát, tisztítsuk meg a zöldségeket. A répákat vágjuk 3 cm-es darabokra, a brokkolit szedjük rózsáira. A chilit vágjuk karikára, a gyömbért 2-3 darabba, és az újhagymát hosszú vékony csíkokra.
A kész csirkehúslevest szûrjük le (legyen legalább 1,5 liter húslevesünk). A csirkehúst szedjük el a csontról, vágjuk falatnyi darabokra. A csirkehúslevesbe tegyük bele a szegfûszeget, fahéjat, fekete borsot és 5 percig fõzzük. Majd tegyük bele a sárgarépát, brokkolit, gyömbért és a gombát. Fõzzük további 5 percig és ízesítsük a szójaszósszal. A legvégén tegyük vissza a levesbe a csirkehús darabokat. Külön lábasban fõzzük meg a leírás szerint a tésztát.
Tányérokba szedjünk a tésztából, merjünk rá a levesbõl. Tetejét szórjuk meg babcsírával, chilivel és az újhagymával. Tálaljuk cikkekre vágott zöldcitrommal.