2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Sajttekercs

Hozzávalók:
A tésztához:
25 dkg margarin, 50 dkg liszt, 1 tk sütõpor, 1 kk só, 1 tejföl, 2 tojás;
Krém:
20 dkg margarin, 20 dkg reszelt sajt /lehet füstölt is, 1 kávéskanál só;
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

A tésztához valókat összegyúrjuk, 3 cipóra osztjuk, egyenként kinyújtjuk (kb. 20x30 cm), megkenjük a sajtos krémmel, szorosan feltekerjük. Kb. 1 cm vastagra felszeleteljük és elõmelegített sütõben aranysárgára sütjük (180 fokon). Hamar, kb. 20 -30 perc alatt megsül, figyelni kell.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!