2024.03.29. - Auguszta

Borsos tokány

Hozzávalók:
fél kg marhalapocka, 1 fej vöröshagyma, 3-4 gerezd fokhagyma, 1 zöldpaprika, 1 paradicsom, 1 dl száraz fehérbor, 10 dkg durumtészta, 1 evõkanál olaj;
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítése:

Kevés olajon megdinszteljük a karikára vágott vöröshagymát, rátesszük a kockára vágott húst, sózzuk, borsozzuk, rátesszük a fokhagymát, a feldarabolt zöldpaprikát, paradicsomot. Amikor összeforrt, ráöntjük a fehérbort, majd idõnként kevés víz pótlásával - sûrû lével - készre fõzzük. Köretként személyenként kb. 10 dkg-nyi durumlisztbõl készült szélesmetélt javasolt, kovászos uborkával.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!