2024.04.18. - Andrea, Ilma

Wien batyu

Hozzávalók: Bevert vajas-tészta, 3 tojás fehérje, 15 deka porcukor, egy kis reszelt citrom héja és 15 deka dió.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Az elnyútott tésztát egyenlõ négyszögletes kockákra vágjuk fel ( 16-18 darab lesz belõle ) Mindegyiknek a közepébe 1 kávéskanál diótölteléket teszünk, majd a tésztát sarokról-sarokra hajtjuk, úgy, hogy összehajtva háromszögletü legyen, sütõlapra rakjuk, megkenjük tojással s 20 percig kelni hagyjuk langyos helyen. Azután forró sütöben szép világossárgára sütjük. Vaníliás cukorral meghintve tálaljuk.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!