2024.04.23. - Béla

Tormás almakockák

Hozzávalók: 5 dkg friss torma, 3 friss alma, evõkanál citromlé, evõkanál olaj, evõkanál méz, só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Megpucoljuk és lereszeljük a tormát. Összevegyítjük citromlével és olajjal. Egy deci vizet elegyítünk mézzel és egy késhegynyi sóval, ráöntöm a tormára és alaposan összekeverem. Meghámozzuk az almákat, kivágjuk a magházat, majd fel kockázzuk. Hozzáadjuk a tormához, elkeverjük, majd tálalásig hûtõben tartjuk.vegyítjük. Megpucoljuk az almákat, kiaprítsuk a magházat, majd fel kockázzuk. Hozzátegyük a tormához, összekeverjük, majd tálalásig hûtõben tartjuk.vegyítjük, majd felszolgálásig hûtõszekrényben tartjuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!