Hozzávalók: 40 dkg sertéscomb, 5 dkg vaj, egy ananász karika konzerv, 3 cl rum, 5 dkg dió.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Jól kivert sertésszeleteket megsózunk, és vajon rövid idõ alatt, magas hõfokon kisütünk. Ezután a húst félreelhelyezzük, a vajbanmegfuttatunk konzerv ananászkarikákat, majd 3 cl rummal leöntjük, kevésdurvára vágott dióval rászórom. Tálaláskor az ízesítet ananászkarikákat a húsra helyezzük, és rizibizi köretet adunk mellé.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!