2024.04.19. - Emma

Tonhalas tészta

Hozzávalók: egy doboz tonhalkonzerv, aprított tonhalból, olajban; kifõzni való tészta – persze nem kell bele az egész, késõbb is meg tudod fõzni, ami még a zacskóban marad; 1 citrom; fûszerek; olaj, só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Tegyél fel egy fazékban vizet csipet sóval, kevés olajjal forrni. Ha forr, tegyél bele annyi tésztát, amennyit nem szégyellsz egyszerre megenni. Kábé tíz perc alatt megfõ, de néha kevergetni kell, mert az edény aljára tapadhat. Közben nyisd ki a tonhalat, olajostul borítsd egy serpenyõbe, és melegítsd fel. Csavard rá a citrom levét és fûszerezd meg! Valami biztosan akad a konyhaszekrényben, de ha csak sót és borsot teszel rá, akkor is nagyon finom lesz. Szûrd le a kifõtt tésztát, kanalazd rá a halat, és kész is van. A tonhalas tészta ára max. 400 Ft.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!