2024.04.19. - Emma

Burgonyás Csörege

Hozzávalók: 30 deka fõtt burgonya, 1 deci telfel, 2 egész tojás, liszt és a sütéshez olaj.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

30 deka héjában fõtt burgonyát áttörünk. Adunk hozzá 1 deci tejfelt, 2 egész tojást és annyi lisztet, hogy rétestészta keménységû legyen. Jól összedolgozzuk, késfoknyira nyúltjuk. Derelyevágóval ki- és bevágjuk, forró olajban mindkét oldalát pirosra sütjük. Minél több az olaj, annál magasbb és könnyebb lesz. Édesen vagy sósan tálaljuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!