2024.04.18. - Andrea, Ilma

Hagymásszelet

Hozzávalók: 8-10 szelet marhahús(comb), 2-3 fej vöröshagyma, õrölt pirospaprika (ízlés szerint), õrölt bors(ízlés szerint), só, 1 nagyobb paradicsom, 2-3 db. paprika, zsír v.olaj.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés: Egy teflon lábasba öntünk kb. 0,5-1 dl.vizet. A húst kikloffoljuk, és sorba letesszük. A hús tetejére rátesszük a zsírt, erre kerül az apróra vágott vöröshagyma, a pirospaprika, örõltbors, só, paradicsom, paprika. Lefedjük, és nagyon lassan hagyjuk fõni.
Ha szükséges vizet öntünk rá. Akkor kész, ha a hús finom puhává, omlóssá fõtt. Sós köményes hasábburgonya vagy fõt rizs illik hozzá. Ezt az ételt csirkemelbõl, disznóhusból is elkészithetõ, csak akkor kevesebb viz kell alá mivel hamarabb megpuhul.

Fejes salátával vagy bármilyen savanyusággal gyorsan könnyen és aránylag olcsón elkészithetõ étel.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!