2024.04.24. - György

Stahl Judit - Gyors házias ételek

Stahl Judit új szakácskönyvébõl kiderül, hogy házias ízekért nem kell feltétlenül hosszasan fõzni.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A bõ félóra alatt elkészíthetõ télies gesztenyekrém leves, a pikáns tárkonyos gombaleves harcsával vagy a nyári napokon üdítõ hideg bodzás paradicsomleves mind a házias konyha remek, gyors fogásai közé tartoznak.

A hamis sztrapacska is biztos sokak kedvence lesz, hiszen kevés munka van vele, ízei viszont nem buktatnak le senkit, híven hozzák a megszokott élményt. Az erdélyi padlizsános lecsó tobzódás a tányéron, mert a hagyományos paradicsomos, paprikás, hagymás alapot padlizsán is dúsítja, az igazi brassói pedig szaftos, zamatos eredménnyel jutalmaz.

A tejszínes sült csirke a vasárnapi ebédek dobogós helyezettje: a csirkecombok tejszín, pirított fokhagyma és rozmaring társaságában párolódnak csábítóan omlósra, miközben rájuk sem kell nézni.

És egy kis ízelítõ a csábító édességek közül: a csoki felfújt, a luxus éttermek sztár-desszertje most házhoz jön, pofonegyszerû összedobni; a Túró Rudi torta népszerû gyerek-kedvenc szülinapi bulikon, ráadásul az anyukák is örülhetnek, mert elõre elkészíthetõ; a mézes, citromos vagy csokis házi fagyi pedig olyan finom, mintha szakképzett cukrász kreálta volna õket. A receptek ezúttal is pontokba szedett, jól követhetõ, praktikus leírások, amelyek mindig garantálják a sikert.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!