40 dkg csirkemellfilé, 40 dkg gomba, 2 evõkanál liszt, 4 evõkanál olaj, 1 evõkanál, paradicsompüré, 1 dl száraz vörösbor, 1 fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, petrezselyem, kakukkfû, õrölt fehérbors, só
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Egy-két percig pirítsd együtt, majd tedd bele a paradicsompürét, öntsd fel a borral, fûszerezd sóval, borssal, kakukkfûvel, majorannával és fedõ alatt párold puhára a húst.
Közben a megtisztított gombát szeleteld fel, s a maradék olajon párold meg sóval és apróra vágott petrezselyemmel. A gombát végül add a csirkéhez, egyszer forrald össze, s petrezselyemmel meghintve tálald.