2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Hamis krémes

Hozzávalók:

Tészta: 30 dkg liszt, 10 dkg porcukor, 1 csom. sütõpor, 12-15 dkg margarin, 2 db egésztojás, Krém: 1 db tojás, 25 dkg margarin, 20 dkg porcukor, pici rum, 2 csom. vaníliás pudingpor, 1 lit. tej
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elõször a pudingporokat felfõzzük a tejjel, és hagyjuk kihûlni. A tészta hozzávalóját meggyúrjuk, háromfelé szedjük és a tepsi alján egyenként, megsütjük.

Most a krémet készítjük el: a tojást a porcukorral, a rummal és a margarinnal habosra keverjük, majd a kihûlt pudingot is hozzákeverjük. A krémmel megkenjük a tésztalapokat, és 1 napot hagyjuk pihenni.
Hamis krémes

Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!